Αντετοκούνμπο: «Είμαι MVP της ζωής» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, καθώς επίσης και για τους στόχους του την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, καθώς επίσης και για τους στόχους του την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Έλληνας παίκτης μίλησε και για τον νέο τεχνικό των «ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ. Αναλυτικά, δήλωσε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι των Μπακς:

Για την καινούρια σεζόν και τα λόγια του αδελφού του, Θανάση: “Θέλω να παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό πρέπει να κάνω. Ξέρω πως είμαι καλός παίκτης, όμως ήρθε η στιγμή να βοηθήσω κι άλλους παίκτες να γίνουν εξαιρετικοί. Αυτό μου είπε ο κόουτς, ότι ξέρει πως μπορώ να κυριαρχήσω σε αυτή τη Λίγκα. Πρέπει όμως να βελτιώσω όσους βρίσκονται γύρω μου. Δεν είναι μόνο δική του ευθύνη, αλλά και δική μου. Πρέπει να είμαι καλός και κυρίαρχος, αλλά πρέπει να βοηθήσω και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας. Στο τέλος της ημέρας θα μετρήσει πόσο καλά θα παίξει ο τελευταίος παίκτης της ομάδας. Μίλησα πολύ με τον μεγάλο μου αδερφό, τον Θανάση, στη διάρκεια του καλοκαιριού. Μου είπε πως ξέρει ότι έπαιξα σαν MVP πέρυσι και ναι, όντως το κυνήγησα μέχρι την τελευταία στιγμή. Μου είπε όμως πως “στο τέλος της ημέρας είσαι MVP της ζωής”. Έτσι είναι, είμαι όντως MVP της ζωής. Έκανα κάτι για να βοηθήσω την οικογένειά μου, ζήσαμε όντως δύσκολα. Ήθελα να εξασφαλίσω πως η οικογένειά μου, τα αδέλφια μου, η κοπέλα μου, η μητέρα μου θα είναι καλά. Δεν πειράζει αν χάσω το MVP, συμφωνώ, όμως θα συνεχίσω να κυνηγώ το βραβείο του MVP, είναι ένας από τους στόχους μου. Θα έρθει, αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά”.

Για τον Μάικ Μπουντενχόλζερ: “Ήθελα να δω τι πιστεύει για την ομάδα, τι πιστεύει για εμένα, τι θα φέρει. Είναι εξαιρετικός προπονητής και ο ιδανικός για εμάς, είναι ένας από τους κορυφαίους στη λίγκα. Είχε πάρει μια ομάδα χωρίς πολύ ταλέντο και την είχε οδηγήσει στις 60 νίκες. Ανυπομονώ να δω τι μπορεί να κάνει και με εμάς. Το σταφ του είναι φοβερό. Είναι Σάββατο σήμερα και ήταν πέντε άτομα εδώ, μου πάσαραν, έπαιρναν τα ριμπάουντ και έπαιζαν άμυνα”. 

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.