Συν γυναιξί και τέκνοις στην Αθήνα

Με δεδομένο ότι η ομάδα θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα, η ΚΑΕ Αρης κανόνισε ώστε να κατεβούν οι οικογένειες των παικτών από τις 24 εώς τις 26 Δεκεμβρίου, προκειμένου τα μέλη της αποστολής να έχουν μαζί τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα αυτές τις Αγιες ημέρες που έρχονται.

Με δεδομένο ότι η ομάδα θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα, η ΚΑΕ Αρης κανόνισε ώστε να κατεβούν οι οικογένειες των παικτών από τις 24 εώς τις 26 Δεκεμβρίου, προκειμένου τα μέλη της αποστολής να έχουν μαζί τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα αυτές τις Αγιες ημέρες που έρχονται. Ετσι ο Αρης προετοιμάζεται για τα ματς με Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό για το Κύπελλο… συν γυναιξί και τέκνοις!      
 
Επί του αγωνιστικού απόντες από το πρόγραμμα ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Οι δύο καλαθοσφαιριστές των κιτρίνων, συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τους τραυματισμούς που υπέστησαν. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη και των συνεργατών του. Η προετοιμασία του Αρη θα συνεχιστεί την Τρίτη με δύο προπονήσεις. Την Τετάρτη, η ομάδα θα πραγματοποιήσει μία προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.