Μπενετόν: "Κουράστηκα και αποχωρώ"

16/02/2011 • 21:56
Μπενετόν: "Κουράστηκα και αποχωρώ"
  • shares
Ο άνθρωπος που οδήγησε στην καταξίωση τις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ του Τρεβίζο  της Ιταλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τον προσεχή Ιούλιο θα κάνει τη μεγάλη έξοδο του από το χώρο του αθλητισμού. Ο γηραιός -πια- ιδιοκτήτης της μάρκας ρούχων Μπενετόν, που έβαλε αρκετά χρήματα στη Μπενετόν Τρεβίζο και κατάφερε να την πάει ψηλά, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εξήγησε ότι κουράστηκε πλέον και επικαλέστηκε και την οικονομική ζημιά, αλλά την έλλειψη ενδιαφέροντος από τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας.

«Είναι μια δύσκολη και επίπονη απόφαση. Κουράστηκα μετά από τόσα χρόνια και τα νέα μέλη της οικογένειας δεν έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.  Ξοδέψαμε αρκετά χρήματα, αλλά πλέον ο αθλητισμός δεν είναι κερδοφόρος. Εκτός από το μπάσκετ, αυτό ισχύει και για το βόλεϊ. Θα συνεχίσω μόνο στο ράγκμπι», ήταν τα λόγια του Μπενετόν.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51