Τηλεοπτικά θα μεταφερθεί το επόμενο project των DiCaprio/Scorsese

Σε μία έκθεση δεν είναι τα πάντα ρόδινα.Μία σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα "White City: Murder...

Σε μία έκθεση δεν είναι τα πάντα ρόδινα.

Μία σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα “White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America”, του Erik Larson, κάνει τα πρώτα της βήματα στο Hulu.

Η ανακοίνωση έρχεται από τον Craig Erwich, ανώτερο αντί-πρόεδρο πρωτότυπου περιεχομένου για το Hulu, και έγινε κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιοδείας τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών.

Τα δικαιώματα για τη μεταφορά απέκτησε ο Leonardo DiCaprio, πριν από περίπου 10 χρόνια, και τα αρχικά του σχέδια την ήθελαν να δημιουργείται για τη μεγάλη οθόνη, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο του H. H. Holmes.

Το μυθιστόρημα βασίζεται στην αληθινή ιστορία δύο αντρών που λαμβάνει χώρα στη Διεθνή Έκθεση του Σικάγου του 1893, ενός αρχιτέκτονα και ενός γιατρού. Για τον δεύτερο λέγεται πως έγινε ο πρώτος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής.

Η εν λόγω έκθεση έχει μείνει γνωστή στην ιστορία, αφού αποτελούσε τον εορτασμό της 400της επετείου της άφιξης του Χριστόφορου Κολόμβου, το 1492. Επίκεντρο της αποτελούσαν οι τέχνες και η αρχιτεκτονική, ενώ ο αντίκτυπος της ήταν τέτοιος που αποτέλεσε παράγοντα της έμπνευσης για την αναδόμηση της Βόρειο-αμερικανικής αρχιτεκτονικής και του αστικού σχεδιασμού.

Ο DiCaprio και ο Martin Scorsese συμμετέχουν ενεργά στο project ως εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους Stacey Sher, Rick Yorn, Emma Koskoff και Jennifer Davisson. Η Paramount Television βρίσκεται, εξίσου, στην παραγωγή, ενώ ο Billy Ray υπογράφει το σενάριο.

Το “The Devil in the White City” έχει μακρύ παρελθόν ανάπτυξης, με τον Tom Cruise και τη Paula Wagner να κάνουν τις αρχικές προσπάθειες για τη χολιγουντιανή μεταφορά του, προτού καν ο DiCaprio αποκτήσει τα δικαιώματα.

Ο Scorsese βρίσκεται στη σκηνοθεσία του project από το 2015. Με τον DiCaprio έχουν εργαστεί για πολλούς τίτλους, μεταξύ αυτών οι “Gangs of New York”, “The Aviator”, “The Departed”, “Shutter Island”, “The Wolf of Wall Stret”, ενώ στα μελλοντικά τους σχέδια προβλέπεται η μεταφορά του “Killers of the Flower Moon” και η βιογραφική ταινία “Roosevelt”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.