Τέλος διαδρομής για το “Friends From College” του Netflix

Η πορεία του ήταν σύντομη.Η τηλεοπτική πορεία του "Friends From College" αποδείχθηκε, τελικώς...

Η πορεία του ήταν σύντομη.

Η τηλεοπτική πορεία του “Friends From College” αποδείχθηκε, τελικώς, σύντομη. Στα σχέδια του Netflix δεν προβλέπεται μία τρίτη σεζόν για την κωμική σειρά των Francesca Delbanco και Nicholas Stoller.

Σύμφωνα με το TVLine, την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Stoller μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Χωρίς να περιαυτολογήσει, ο συν-δημιουργός ανακοίνωσε, απλώς, ότι, “Το ‘Friends From College’ δεν θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν. Ευχαριστούμε όσους το παρακολούθησαν”.

Το “Friends From College” φαίνεται πως δεν κατάφερε να κερδίσει ιδιαίτερη εκτίμηση από το κοινό, και ο κολοσσός του streaming αποφάσισε να μην του δώσει περαιτέρω τηλεοπτικό χρόνο. Ωστόσο, η ευχαριστήρια δήλωση εκ μέρους της πλατφόρμας για τη σειρά αναφέρθηκε σε μία “σοφή” και “αστεία σειρά”, που μπορεί κάποιος να “συμμεριστεί υπέρμετρα”.

Η κωμική σειρά που προβλήθηκε στο Netflix παρέδωσε συνολικά 16 επεισόδια, από 8 σε κάθε της κύκλο. Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου και, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, έκλεισε την ιστορία για τους τηλεοπτικούς απόφοιτους του Harvard.

Η σύνοψη του Netflix αναφέρεται στην υπόθεση της σειράς, όπου “Είκοσι χρόνια μετά την αποφοίτηση, μια ομάδα κολλητών φίλων από το κολέγιο ξανασυναντιέται και ανακαλύπτει ότι η υπόθεση ‘αγάπη’ δεν γίνεται ευκολότερη με τα χρόνια”.

Στο cast είδαμε τους Cobie Smulders, Keegan-Michael Key, Annie Parisse, Nat Faxon, Fred Savage, Jae Suh Park και Billy Eichner στο ρόλο των συμφοιτητών του Harvard. Το Netfix αναφέρθηκε ξεχωριστά στους ηθοποιούς που έδωσαν ζωή στο project, αποκαλώντας τους “εξαιρετικά ταλαντούχους”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.