«Χρόνια Πολλά Ελλάδα» από τους Μιλγουόκι Μπακς

Για ακόμη μία φορά οι Μιλγουόκι Μπακς τίμησαν τη χώρα μας, λόγω της καταγωγής του αστέρα των «ελαφιών», Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για ακόμη μία φορά οι Μιλγουόκι Μπακς τίμησαν τη χώρα μας, λόγω της καταγωγής του αστέρα των «ελαφιών», Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ένα «τιτίβισμα» γραμμένο στα ελληνικά αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, μέσω του οποίου οι Μπακς ευχήθηκαν «Χρονια Πολλά Ελλάδα», ανήμερα της εθνικής επετείου της χώρας μας για την επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821.

Η ευχή είναι γραμμένη στην ελληνική και συνοδεύεται από φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον ηγέτη των Μπακς να έχει περάσει την ελληνική σημαία στους ώμους του, «φορώντας» παράλληλα το αφοπλιστικό χαμόγελο του.

Η κίνηση της ομάδας του Giannis, αποτελεί φυσικά αναγνώριση του κορυφαίου αυτή τη στιγμή εν ενεργεία μπασκετμπολίστα της Ελλάδας που αγωνίζεται στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με τα «ελάφια» να τιμούν τον ίδιο, την καταγωγή του, αλλά και τους ομογενείς που βρίσκονται στις ΗΠΑ και φροντίζουν να «γεμίζουν» τις κερκίδες σε κάθε επίσκεψη του Greek Freak σε διαφορετική Πολιτεία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.