Ερναντέζ: «Πατρίδα μου είναι η Γαλλία»

Μπορεί να έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Ισπανία, αλλά ο Λούκας Ερναντέζ επέμεινε ότι ενδιαφέρεται να παίξει μόνο στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, επειδή αυτή θεωρεί πατρίδα του.

Μπορεί να έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Ισπανία, αλλά ο Λούκας Ερναντέζ επέμεινε ότι ενδιαφέρεται να παίξει μόνο στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, επειδή αυτή θεωρεί πατρίδα του.
 
Ο 22χρονος αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης γεννήθηκε στη Μασσαλία, αλλά έχει ζήσει στην Ισπανία τα τελευταία 18 χρόνια. Ο πατέρας του, Ζαν-Φρανσουά, έπαιξε στο παρελθόν σε Κομποστέλα, Ράγιο Βαγιεκάνο και Ατλέτικο.
 
Πριν από λίγο καιρό ο Ερναντέζ έκανε ορισμένες δηλώσεις στις οποίες υπονόησε ότι θέλει να φορέσει τη φανέλα της Ισπανίας, επειδή η συγκεκριμένη χώρα «του έχει προσφέρει τα πάντα».
 
Τελικά, κλήθηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάν στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να δεχτεί κριτική από τους Ισπανούς μετά το ντεμπούτο του στους «τρικολόρ», στη φιλική ήττα από την Κολομβία (2-3).
 
«Ξέρω ότι ο κόσμος ασχολήθηκε πολύ με το θέμα μου, αλλά η απόφασή μου είναι τελική και επέλεξα τη Γαλλία. Νιώθω περήφανος που φοράω τα μπλε και όσο θα είμαι στο γήπεδο, θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ μέχρι τέλους τα χρώματα της πατρίδας μου», επέμεινε.
 
«Όταν κλήθηκα από τον κόουτς Ντιντιέ Ντεσάν και μου είπε ότι με θέλει, δεν δίστασα ούτε λεπτό. Είπα αμέσως το ναι. Καταλαβαίνω εκείνους που με κατέκριναν. Είπα ότι η Ισπανία μου έχει δώσει τα πάντα, το εννοούσα. Αυτό όμως δεν αλλάζει το ότι η Γαλλία είναι η χώρα μου», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.