Οι χειμωνιάτικες “μεταγραφές” του Ολυμπιακού

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 1-0 του Ολυμπιακού επί της Skoda Ξάνθης και την εικόνα των «ερυθρολεύκων» στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ασφαλώς και ο Ολυμπιακός συνάντησε πολλές δυσκολίες για να φθάσει στη 18η νίκη του στο πρωτάθλημα σε 19 αγωνιστικές. Μάλιστα, μετά από ένα μη ικανοποιητικό πρώτο μέρος, χρειάστηκε να βγάλει στο γήπεδο ένταση, πάθος και ταχύτητα, προκειμένου να πάρει το τρίποντο με αντίπαλο το εξαιρετικό σύνολο της Ξάνθης. Μία επιτυχία, που φέρνει τους Πειραιώτες ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Αλλά εκτός από το βαθμολογικό όφελος, ο Σίλβα θα πρέπει να είναι απολύτως ικανοποιημένος για δύο χειμωνιάτικες “μεταγραφές”. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις του Σάσα Ζντιέλαρ και του Άλαν Πουλίδο. Ο τελευταίος πέτυχε το νικητήριο γκολ, έχοντας πολύ καλή εικόνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Ουσιαστικά, με αυτήν την απόδοση «κλείδωσε» τη θέση του δεύτερου φορ πίσω από τον Ιντέγε. Εξόχως σημαντική εξέλιξη, από τη στιγμή κατά την οποία ο Φινμπόγκασον αναζητεί στο εξωτερικό νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Πουλίδο ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Θα διαφωνήσουμε, ωστόσο, με την πλειοψηφία των συναδέλφων – δημοσιογράφων, αφού κατά την προσωπική μας άποψη ο Ζντιέλαρ άξιζε τον τίτλο του MVP. Ο νεαρός Σέρβος αμυντικός μέσος εμφανίστηκε σαν έτοιμος από καιρό για να ανταποκριθεί με επιτυχία στο δύσκολο ρόλο που έχει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να ήταν το πρώτο του παιχνίδι στη Super League, όμως από τα πρώτα λεπτά είχε την ηρεμία και το καθαρό μυαλό για να διαχειριστεί κάθε φάση. Οι επιλογές του ήταν όλες αποτελεσματικές. Και απολύτως δικαιολογημένα, ο Μάρκο Σίλβα έπλεξε το εγκώμιό του μετά το τέλος του αγώνα. Έχουμε τη βεβαιότητα πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στον αγωνιστικό «Γολγοθά» που έχει ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον έως τα τέλη Φεβρουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.