Ο Ιβάν ορθώς ενοχλήθηκε, αλλά οι επιλογές του δεν τον δικαιώνουν!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και τον απόηχο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αν ο Ιβάν Σαββίδης καταφέρει να τηρήσει τις δύο υποσχέσεις που φέρεται να έδωσε χθες στη διάρκεια της σύσκεψης για την αντιμετώπιση της κρίσης στον ΠΑΟΚ, τότε μπορεί να γίνει και ο πρώτος παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ίσως κάνει πράξη όσα σημαντικά λέει.

Και είναι σημαντικά γιατί αφορούν δύο κρίσιμα τμήματα του ποδοσφαίρου. Τον κόσμο στην εξέδρα και τον προπονητή της 
ομάδας.

Διότι για την περίπτωση τραυματισμού του Νίκου Λαζαρίδη ζήτησε να βρεθεί ο υπαίτιος και να αποβληθεί διά βίου από το γήπεδο της Τούμπας, ενώ για την περίπτωση Τούντορ τα πήρε στο… κρανίο για τα περί αντικατάστασης του Κροάτη τεχνικού.  

“Είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις φήμες που βγαίνουν με ευκολία. Ποτέ δεν ανέθεσα σε κανέναν να αναζητήσει προπονητή γιατί έχουμε προπονητή. Ζήτησα τις απόψεις όλων για το πως θα βγούμε από την αγωνιστική κρίση και πως θα παρουσιάσουμε τη βελτίωση που επιθυμούμε. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδειά μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας”, είπε σε μήνυμά του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Είμαστε λοιπόν, σε αναμονή των δεσμεύσεων του Ιβάν Σαββίδη. Κι αν για τον Τούντορ μπορεί να τον δούμε να κάνει βήματα πίσω αναζητώντας ενδεχομένως κάποιον άλλον στη θέση του, για το θέμα του ανεγκέφαλου που σώριασε στο χόρτο τον Λαζαρίδη και ίσως κλείσει την Τούμπα για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας, οφείλει να είναι ανένδοτος.

Τώρα αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Μπορεί να έχει βάλει ένα… σκασμό λεφτά στον ΠΑΟΚ και μάλιστα πέρα από κάθε προσδοκία, αλλά έχει δημιουργήσει ένα… μωσαϊκό ανθρώπων στην ομάδα που χρειάζονται μεταφραστή για να συνεννοηθούν, αν δεν είναι ήδη χαμένοι στη… μετάφραση!

Ο ίδιος και η Γκοντσαρόβα τα λένε στα Ρώσικα. Ο Άρνσεν είναι Δανός, ο πρόεδρος Αγγελίδης είναι Κύπριος, ο προπονητής Τούντορ Κροάτης, ο επί των διεθνών σχέσεων Μίχελ είναι Σλοβάκος, ενώ αυτοί που ξέρουν καλύτερα απ΄ όλους τον οργανισμό ΠΑΟΚ και ομιλούν την ελληνική (Βεζυρτζής και Κούδας) μπήκαν στην ομάδα πριν από μερικές ημέρες.

Ας είναι όμως. Μακάρι να βρεθεί η άκρη γιατί τον ισχυρό ΠΑΟΚ τον έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη έναν ισχυρό επιχειρηματία τύπου Σαββίδη. 

Κατά τα λοιπά ο Ολυμπιακός συνεχίζει την επέλασή του, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ έχει τρελάνει κόσμο με 8 σερί νίκες από το ξεκίνημα της χρονιάς, χωρίς να έχει και κάποια φοβερή απόδοση, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκει λύσεις και από παίκτες όπως ο Καλτσάς και ο Κλωναρίδης, που αγωνίστηκαν σε ρόλους Μπεργκ και Καρέλη στα Χανιά.

Κι ενώ στην ουρά η Καλλονή κι ο Πανθρακικός χρειάζονται ένα θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέη-οφ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.