Μοντέλα: «Σε κακή κατάσταση η Σεβίλλη»

Σε επικίνδυνα νερά συνεχίζει να κολυμπάει η Σεβίλλη, όπως παραδέχτηκε ο Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος κινδυνεύει να λύσει τη συνεργασία του με τη διοίκηση του συλλόγου.

Σε επικίνδυνα νερά συνεχίζει να κολυμπάει η Σεβίλλη, όπως παραδέχτηκε ο Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος κινδυνεύει να λύσει τη συνεργασία του με τη διοίκηση του συλλόγου.
 
Οι Αναδαλουσιάνοι προέρχονται από τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας (0-5) και το κλίμα είναι βαρύ για τον Ιταλό τεχνικό.
 
Ο πρόεδρος της ομάδας Χοσέ Κάστρο συγκάλεσε την Τρίτη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο διήρκεσε πέντε ώρες και κατέληξε στην απομάκρυνση του αθλητικού διευθυντή Οσκαρ Αρίας.
 
Αντίθετα, αποφασίστηκε η παραμονή του Μοντέλα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, όταν και αναμένεται η απομάκρυνσή του.
 
«Είπα στον πρόεδρο ότι πιστεύω στην ομάδα. Ξέρω ότι κάναμε μερικά άσχημα παιχνίδια, αλλά αν προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, η σεζόν δεν θα είναι τελικά και τόσο κακή. Κατανοώ τον θυμό των οπαδών, έτσι θα αντιδρούσαν όλοι στη θέση τους», παραδέχτηκε ο 43χρονος τεχνικός.
 
Η εικόνα μας είναι πολύ αρνητική, αλλά στο ματς με την Μπάρτσα τρέξαμε πιο πολύ από τους αντιπάλους μας. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί όμως, επειδή εκείνοι ήταν ανώτεροι. Τώρα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, επειδή έτσι θα προκριθούμε στην Ευρώπη και μετά θα πάρουμε όλοι τις αποφάσεις μας», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.