Η πρώτη γνωριμία, η άρνηση και το ερωτηματικό

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε κι η εμπορική εκμετάλλευση του σήματος του «Δικεφάλου». Aρνητική ήταν η απάντηση των οργανωμένων συνδέσμων για επανασύσταση της συντονιστικής επιτροπής τους.

Το μεσημέρι στα γραφεία της Μικράς Ασίας 1 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή. Από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου παρόντες ήταν οι Ζήσης Βρύζας, Γιώργος και Δημήτρης Σαχπαζίδης, Παντελής Κωνσταντινίδης κι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Α.Σ., Νίκος Ζιγγερίδης. Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι διοικούντες παρείχαν ενημέρωση για όλα τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, για το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σε συνάρτηση με τις τελευταίες εξελίξεις και για την ανάγκη εξεύρεσης πόρων.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε κι η εμπορική εκμετάλλευση του σήματος του «Δικεφάλου» ούτως ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την καλύτερη δυνατή χάραξη στρατηγικής που θα λειτουργήσει καταλυτικά ν’ αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος και μέσα από τις απαραίτητες διαδικασίες να βρεθεί μια ή περισσότερες συμφωνίες όσο το δυνατόν πιο ωφέλιμες για την ομάδα. Δεν πρόκειται για μια υπόθεση απλή, αντιθέτως προϋποθέτει επικοινωνία με κάθε, πιθανή ενδιαφερόμενη εταιρία, αξιολόγηση των προτάσεων που θα υποβληθούν κι ακολούθως η τελική επιλογή. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης κι η πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα καθώς η υπάρχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Εγινε μια επαφή με μεγάλη εταιρεία του χώρου που παρ’ ολίγο να οδηγήσει σε οριστική συνεργασία αλλά στο άκουσμα της είδησης προέκυψαν νέες, ανταγωνιστικές προτάσεις επιβεβαιώνοντας την εμπορική αξία της ομάδας και τη δυναμική που ακόμη μπορεί ν’ αξιοποιήσει η ΠΑΕ προς όφελος του ΠΑΟΚ. Γενικότερα το κλίμα ήταν καλό κι είχε ως κοινό παρονομαστή των δυο πλευρών την πεποίθηση πως, σε συνάρτηση και με τις εξελίξεις στη χώρα, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη κι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Στο μεταξύ, αρνητική ήταν η απάντηση των οργανωμένων συνδέσμων στην πρόταση των διοικούντων την ΠΑΕ για επανασύσταση της συντονιστικής επιτροπής τους. Η διάθεση περιφρούρησης μπορεί μεν να υπάρχει από μέρους τους, ωστόσο δεν προκύπτει ταύτιση απόψεων για να προχωρήσει η επαναλειτουργία του συλλογικού οπαδικού συντονιστικού οργάνου. Εξέλιξη που αιφνιδίασε και πλέον αναζητούνται τρόποι για να μπορέσει να διασφαλιστούν η ακεραιότητα στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας  και συμπεριφορές τέτοιες που δε θα ζημιώνουν την ομάδα, «πληγώνοντάς» την σ’ έναν τομέα που τόσο πολύ χωλαίνει, όπως είναι το οικονομικό.

Την ίδια στιγμή οι ανάγκες των φίλων της ομάδας ξεπερνούν τον αριθμό των εισιτηρίων που παρέλαβε ο ΠΑΟΚ από την Ουντινέζε για τον πρώτο αγώνα τους (σ.σ. 3.600) κι αναζητούνται τρόποι μήπως και καταστεί δυνατό να βρεθούν ακόμη περισσότερα δίχως όμως να μπορεί κανείς να εγγυηθεί τη θετική έκβαση αυτής της προσπάθειας.

Η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής προτού αναχωρήσει το απόγευμα στις 17.30 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Ιταλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.