Η Μάλαγα θέλει πίσω τον Κασιμίρο

Η εξαιρετική σεζόν της Γκραν Κανάρια στην ισπανική λίγκα ανέβασε τις μετοχές του προπονητή της Λούις Κασιμίρο. Η Ουνικάχα Μάλαγα που αναζητά προπονητή του έκανε πρόταση κι αυτός δεσμεύτηκε να απαντήσει μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.
06/06/2018 • 12:56
κασιμίρο
  • shares

Η εξαιρετική σεζόν της Γκραν Κανάρια στην ισπανική λίγκα ανέβασε τις μετοχές του προπονητή της Λούις Κασιμίρο. Η Ουνικάχα Μάλαγα που αναζητά τεχνικό, του έκανε πρόταση κι αυτός δεσμεύτηκε να απαντήσει μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο Κασιμίρο έχει περάσει και στο παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας, την περίοδο 2011-12.

Το θέμα για τον Ισπανό προπονητή πάντως, είναι το ότι κατάφερε να κάνει την Γκραν Κανάρια την ένατη ισπανική ομάδα που θα παίξει στην Ευρωλίγκα. Πόσο εύκολο είναι για εκείνον να μην απολαύσει την επόμενη χρονιά τον καρπό της επιτυχίας του; 

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52