Διαθεσόπουλος: «Είμαστε σε λάθος χώρα»

Την οργή του για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, κατά την επιστροφή του από το Αϊντχόφεν, όπου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Την οργή του για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, κατά την επιστροφή του από το Αϊντχόφεν, όπου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Όλοι δίνουν συγχαρητήρια στα κορίτσια της εθνικής πόλο, αλλά μόνο παίρνουν από αυτήν την ομάδα, γιατί δεν δίνουν τίποτα. Δυστυχώς είμαστε σε λάθος χώρα. Είναι θλιβερή η κατάσταση. Ποιος ξέρει και ποιος αναλογίζεται κάτω από ποιες συνθήκες εμείς κάνουμε αυτές τις επιτυχίες; Άφραγκοι σαν ομοσπονδία, άφραγκοι σαν ομάδα και με παντελή σχεδόν έλλειψη κολυμβητηρίων. Να κάνουμε προπόνηση παραμονές πριν φύγουμε για το Ευρωπαϊκό στο Αϊντχόφεν, μαζί με τη συγχρονισμένη, μαζί με το κολύμπι τις ίδιες ώρες. Μιλάμε για καταστάσεις που δεν συμβαίνουν σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2011 και 2012», επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΟΕ και συνέχισε: «Καταλαβαίνω την οικονομική κρίση και τα προβλήματα. Είμαι από την Ελλάδα, δεν ζω σε άλλη, χώρα αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα νοοτροπίας, θέμα οργάνωσης, λύσεων, αποφασιστικότητας, προγράμματος και θέμα πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει».

Σε ό,τι αφορά την παρουσία των δύο εθνικών ομάδων στο Αϊντχόφεν, ο Διαθεσόπουλος σχολίασε: «Και οι δύο μας ομάδες προκρίθηκαν για το προολυμπιακό που θα γίνει τον Απρίλιο. Και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν για το Ευρωπαϊκό του 2014, και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν για το Παγκόσμιο του 2013. Από κει και πέρα, είπαμε αφού ο στόχος μας και η επιδίωξή μας επετεύχθη, θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο. Οι μεν άνδρες κατέληξαν στην έκτη θέση, θα μπορούσαν και καλύτερα, αφού έπαιξαν με τις δύο από τις τρεις ομάδες που πήραν μετάλλιο και τα πήγαν αρκετά καλά. Οι δε γυναίκες έπαιξαν για μία ακόμα φορά τελικό, δεν πήραν το χρυσό, πήραν όμως το αργυρό. Όταν παίζεις τελικό, είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια, είναι οι συγκυρίες. Εμάς δεν μας πήγαν μία-δύο συγκυρίες και χάσαμε το παιχνίδι».

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ εξέφρασε τέλος την πεποίθησή του ότι και οι δύο εθνικές ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.