Ίσως να δούμε περισσότερα Cloud-Based παιχνίδια στο Nintendo Switch

Τι σκέφτεται η Capcom;Μετά την κυκλοφορία του Resident Evil 7 Cloud Version για το Nintendo...

Τι σκέφτεται η Capcom;

Μετά την κυκλοφορία του Resident Evil 7 Cloud Version για το Nintendo Switch, η Capcom αποφάσισε να συνεχίσει να εξερευνά τη δυνατότητα να φέρει ακόμα περισσότερα cloud-based παιχνίδια στην υβριδική κονσόλα.

Τώρα, η δημιουργός μαζικά δημοφιλών franchises, όπως το Street Fighter, το Mega Man και το Monster Hunter, επιδιώκει να επεκτείνει τις προσφορές υπηρεσιών cloud, αν και δεν γνωρίζουμε ποιους τίτλους εξετάζει ακόμα.

Ένας εκπρόσωπος της Capcom είπε στο The Wall Street Journal ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί την απόδοση του Resident Evil 7 Cloud Version για να καθορίσει εάν θα επεκταθεί και σε άλλους τίτλους.

Η Capcom, μαζί με την Sony και την Square Enix, είναι μεταξύ των πρώτων εκδοτών που επενδύουν σε υπηρεσίες cloud gaming. Ενώ η Sony προσφέρει το PlayStation Now, μια υπηρεσία streaming που διατίθεται στις Η.Π.Α., στην Ιαπωνία και σε μέρη της Ευρώπης, η Square Enix έχει επίσης κυκλοφορήσει πολυάριθμους τίτλους διαθέσιμους μέσω της υπηρεσίας cloud, συμπεριλαμβανομένων των Dragon Quest X για 3DS, iOS και Android στην Ιαπωνία.

Εάν η προσπάθεια της Capcom αποδειχθεί επιτυχής, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επηρεαστούν και άλλοι. Τούτου λεχθέντος, το gaming cloud εναντιώνεται τεχνικά με την αρχή του Switch “gaming οποτεδήποτε, οπουδήποτε, με οποιονδήποτε”, λόγω της συσκευής που απαιτεί συνεχή σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσβαση σε έναν συγκεκριμένο τίτλο.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.