Τράβηγμα ο Παπαστεριανός

Τράβηγμα στους προσαγωγούς είναι η διάγνωση για τον Μανώλη Παπαστεριανό ο οποίος αποχώρησε με σφίξιμο στη γάμπα, το βράδυ της Κυριακής από το «Κλ. Βικελίδης».

Τράβηγμα στους  προσαγωγούς είναι η διάγνωση για τον Μανώλη Παπαστεριανό ο οποίος αποχώρησε με σφίξιμο στη γάμπα, το βράδυ της Κυριακής από το «Κλ. Βικελίδης». Ο Χαλκιδικιώτης αμυντικός μέσος, ήταν φανερό πως πονούσε αρκετά, μέχρι τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Καπετάνο, εννέα λεπτά πριν το φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Παπαστεριανός θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη και αν δεν τα καταφέρει, τότε δημιουργείται ένα πρόβλημα για τον Πρόμπιερζ στο δεξί άκρο της άμυνας, δεδομένης και της κατάστασης του Κώστα Καζναφέρη. Ο τελευταίος έβγαλε τα ράμματα από το πόδι του, ωστόσο η παρουσία του στη Τρίπολη μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Υπ΄ αυτές τις συνθήκες ο σκόρερ Νέτο, αναμένεται να οπισθοχωρήσει στη φυσική του θέση, αφήνοντας εκ νέου χώρο στον Γιαννιώτα ο οποίος δεν έχει κάτι το σοβαρό. Οσο για τον Γιώργο Κατίδη; Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. Το ίδιο θα συμβεί και την Τρίτη (δεν θα πάρει ρεπό, όπως οι υπόλοιποι), όμως παρ΄ όλα αυτά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει Αστέρα.         


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.