Ο CEO του Facebook χάνει 16 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα

Μεγάλο το χτύπημα.Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, έχασε σήμερα...

Μεγάλο το χτύπημα.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, έχασε σήμερα 15,7 δισεκατομμύρια δολάρια καθώς οι μετοχές του Facebook δέχθηκαν πτώση κατά 19%, σύμφωνα με το CNN.

Το Facebook έχασε 119 δισεκατομμύρια δολάρια στην αγοραία αξία καθώς η τιμή της μετοχής βυθίστηκε – σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγαλύτερη απώλεια μιας ημέρας για οποιαδήποτε δημόσια εταιρεία στην ιστορία. Η εξαγορά έπεται μιας έκθεσης κερδών που δείχνει ότι η αύξηση στους χρήστες και τα έσοδα από διαφημίσεις ήταν πιο αργά από τα αναμενόμενα. Οι επενδυτές φαίνεται επίσης να ανησυχούν από μια ειδοποίηση από στελέχη του Facebook ότι η αύξηση των εσόδων θα επιβραδυνόταν καθώς η εταιρεία επικεντρώνεται στη βελτίωση της ιδιωτικότητας των χρηστών.

Σύμφωνα με τον ανιχνευτή της Forbes για τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο Zuckerberg έπεσε από την τέταρτη στην έκτη θέση στον κατάλογο.

Το Facebook έβγαλε 13,2 δισεκατομμύρια δολάρια για το πρόσφατο τρίμηνο, το οποίο είναι στην πραγματικότητα 42% υψηλότερα από τα στοιχεία του περασμένου έτους, αλλά κάτω από τις προβλέψεις της Wall Street.

Το Facebook έχει δεχθεί πολλά πυρά από τον Μάρτιο όσον αφορά το ρόλο του στη διάδοση ψευδών πληροφοριών στο κοινό και την εκμετάλλευση δεδομένων των πάνω από 50 εκατομμυρίων χρηστών του από την εταιρεία πολιτικών αναλύσεων Cambridge Analytica.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.