Στην πόρτα της εξόδου ο Μαρσιάλ

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Άντονι Μαρσιάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Άντονι Μαρσιάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Γάλλος εξτρέμ πήρε άδεια στις 25 Ιουλίου για να ταξιδέψει στο Παρίσι, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του στη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, όμως δεν επέστρεψε στην ώρα του (ώστε να δώσει το «παρών» στα φιλικά της Γιουνάιτεντ στην Αμερική). Αυτό ήταν κάτι που εξόργισε τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο προπονητή να ανοίγει δημόσια την πόρτα της εξόδου στον 22χρονο άσο.

«Έπρεπε να είναι εδώ και αυτός δεν είναι», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε ερώτηση για το αν ο Μαρσιάλ θα επιστρέψει στην ομάδα, απάντησε: «Δεν ξέρω». 

Μάλιστα, σύμφωνα με το «ESPN» η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία πρώτη αντίδραση περί του θέματος που έχει δημιουργηθεί προτίθεται να επιβάλει πρόστιμο ύψους 180.000 λιρών στον Μαρσιάλ, ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις τις τελευταίες οκτώ ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.