Ετοιμάζει εναλλακτικό σχέδιο ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα διαπιστώσει τη Δευτέρα το αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Πέτρο Μάνταλο, για την πρώτη αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Σέλτικ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα διαπιστώσει τη Δευτέρα το αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Πέτρο Μάνταλο, για την πρώτη αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Σέλτικ. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να ετοιμάζει ήδη ένα εναλλακτική σχέδιο για το βασικό σχήμα της ομάδας του, σε περίπτωση που ο αρχηγός της ομάδας δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί.

Ο Μάνταλος θα δοκιμάσει να προπονηθεί τη Δευτέρα και αν βγάλει το πρόγραμμα της προπόνησης, θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ουζουνίδη. Ο 27χρονος μέρος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Γλασκόβη και εκεί θα αποφασιστεί το αν θα αγωνιστεί. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστούν οι Κλωναρίδης και Μπογέ. Οι δυο παίκτες διεκδικούσαν μια θέση στο βασικό σχήμα τις προηγούμενες ημέρες, όμως μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου, δεν αποκλείεται να βρεθούν και οι δυο στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τους Σκωτσέζους.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.