Γιατράς: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο παιχνιδιού»

Τη νίκη και μόνο κρατά ο Μάκης Γιατράς από το παιχνίδι του Προμηθέα με την Ολίμπια Λουμπλιάνας, καθώς εξήγησε πως το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του δεν τον ικανοποίησε καθόλου.

Τη νίκη και μόνο κρατά ο Μάκης Γιατράς από το παιχνίδι του Προμηθέα με την Ολίμπια Λουμπλιάνας, καθώς εξήγησε πως το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του δεν τον ικανοποίησε καθόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο της Πάτρας που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε και μας βοήθησε να κερδίσουμε. Σίγουρα η νίκη είναι νίκη, αλλά δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Παίζουμε με άγχος, χάνουμε πολλά ελεύθερα σουτ και οδηγούμαστε σε ένα μπάσκετ που δεν μας αρέσει. Αναγκάσαμε μια ομάδα να κάνει 21 λάθη, αλλά έχοντας 11/37 τρίποντα είναι έξω από την λογική μας. Υπήρχαν ανοιχτά σουτ, αλλά και κάποια βεβιασμένα, που αυτό δείχνει το άγχος μας να τελειώσουμε το παιχνίδι. 

Μας δημιουργήθηκε μεγαλύτερο άγχος μέσα στο παιχνίδι ένας παίκτης που πέρυσι είχε 15% στα τρίποντα και ξεκίνησε με 4/4 τρίποντα. Ο Μάρβιν Τζόουνς ξεκίνησε με τρίποντο και σουτ από τα 6 μέτρα και αυτό μας πήγε πίσω σε αυτό που είχαμε σχεδιάσει και μας δημιούργησε άγχος. Συγχαρητήρια στην Ολίμπια, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν μπορώ να λέω δικαιολογίες, αλλά δεν είναι το μπάσκετ που θέλουμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε χρόνο για να προπονηθούμε. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και είχαμε 2 μεγάλα ταξίδια. Πρέπει να συνηθίσουμε και να βελτιωθούμε. Πιστεύω θα βρούμε την άκρη μας».

Για τον Παρκα και το γεγονός ότι δεν έπαιξε
: «Είναι καθαρά θέμα τακτικής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.