Η Rockstar διορθώνει exploit στο GTA 5

Grant Theft oh, no!H Rockstar Games διόρθωσε ενα exploit στο Grand Theft Auto 5 που επέτρεπε στους...

Grant Theft oh, no!

H Rockstar Games διόρθωσε ενα exploit στο Grand Theft Auto 5 που επέτρεπε στους Modders να σκοτώσουν ή να διώξουν άλλους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν βρίσκονται στο server τους ή ακόμα και εκείνων που έπαιζαν single player.

Σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit, FriendlyBaron, το exploit στον υπολογιστή κατέστη δυνατό χάρη σε ένα νέο μενού που δείχνει τους αριθμούς ταυτότητας Rockstar Social Club στους άλλους παίκτες. Με τα κατάλληλα εργαλεία, άλλοι παίκτες θα μπορούσαν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να αλλάξουν το παιχνίδι σας, σκοτώνοντας σας σε οποιοδήποτε σημείο – ακόμα και όταν δεν ήταν μαζί σας.

Ο FriendlyBaron ήταν live στο Twitch όταν χτυπήθηκε από το exploit αυτό. Έφυγε από το όχημα που οδηγούσε και πέθανε αμέσως, χωρίς καμιά εξήγηση στο παιχνίδι. Είπε στην εξήγησή του ότι το πρόσωπο που το έκανε αυτό τον ειχε παρενοχλήσει νωρίτερα την ίδια εβδομάδα. Ακόμη χειρότερα, προσπαθούσε να κάνει ένα speedrun του παιχνιδιού όταν χρησιμοποιήθηκε το exploit εναντίων του.

Ευτυχώς, το exploit έχει ήδη διορθωθεί, οπότε οι παίκτες του PC μπορούν να επιστρέψουν στο single-player του Grand Theft Auto 5 χωρίς να φοβούνται.

Μόλις τον περασμένο μήνα, δύο σπίτια στην Αυστραλία ψάχτηκαν μέσω εντάλματος στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τη διανομή του Mod “Infamous” στο Grand Theft Auto 5. Ο κώδικας επιτρέπει στους χρήστες να αυξάνουν τα χρήματά τους, να αντιγράφουν αντικείμενα και να αποκτούν απεριόριστα πυρομαχικά, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων .


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.