Με θρίλερ συμπληρώνει το κενό στο πρόγραμμα του ο Chris Pratt

Έχει χρόνο να διαθέσει πλέον.Με τον τίτλο "Fast" θα συστηθεί το επόμενο σκηνοθετικό εγχείρημα του...

Έχει χρόνο να διαθέσει πλέον.

Με τον τίτλο “Fast” θα συστηθεί το επόμενο σκηνοθετικό εγχείρημα του Taylor Sheridan, και έχει βάλει στο στόχαστρο τον Chris Pratt με σκοπό να ενισχύσει τις προσδοκίες για μια μελλοντική επιτυχία.

Όπως αναφέρει το Variety, η ταινία βρίσκεται ακόμα σε αρχικά στάδια, με παραγωγό τον David Heyman, και αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα προϋπολογισμό περί των $70 με $80 εκατομμυρίων. Με την Warner Bros. πάνω από το κεφάλι της, χρειάστηκε ένα κινηματογραφικό αστέρι προκειμένου να εγκριθεί. Το αστέρι φαίνεται πως θα είναι ο Pratt, ο οποίος έχει καταγράψει μία πορεία σε ταινίες που έχουν πετύχει πολύ υψηλές θέσεις στα box office.

Το πρόγραμμα του ηθοποιού έμεινε, ξαφνικά, ελεύθερο, αφού η επόμενη ταινία του franchise “Guardians of the Galaxy” πήρε παράταση, μετά από τα γεγονότα με την απόλυση του James Gunn. Σε αντίστοιχη αναμονή βρίσκεται και η κινηματογραφική μεταφορά “Cowboy Ninja Viking”. Οπότε, όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο Pratt αποτελεί μία καλή ενδεχόμενη επιλογή για την ταινία του Sheridan.

Για τον Sheridan το “Fast” θα είναι η τρίτη φορά που σκηνοθετεί μία κινηματογραφική ταινία. Το ντεμπούτο του έκανε με το θρίλερ “Vile” το 2011 και πιο πρόσφατα κράτησε τα ηνία του “Wind River”, του οποίου υπέγραψε και το σενάριο, ενώ συνεργάστηκε με έναν ακόμα γνωστό ηθοποιό από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και των Avengers, Jeremy Renner.

Για το “Fast” θα βρεθεί και πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα, ενώ θα κρατήσει επιπλέον και τη σεναριογραφική του πένα. Η υπόθεση θα ακολουθεί έναν πρώην καταδρομέα των ειδικών δυνάμεων, τον ρόλο που φαίνεται πως θα υποδυθεί ο Pratt, ο οποίος στρατολογήθηκε από τον DEA (Οργανισμό για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών) για να ηγηθεί μίας μυστικής ομάδας κρούσης με στόχο εμπόρους ναρκωτικών προστατευόμενους από τη CIA.

Τον Pratt είδαμε φέτος σε δύο ταινίες που κατέκτησαν μεγάλα έσοδα και υψηλές θέσεις στα box office, τις “Jurrasic World: Fallen Kingdom” και “Avengers: Infinity War”. Οι μάχες του με τα θηρία της Ιουρασικής περιόδου κατάφεραν να φέρουν στα ταμία περισσότερα από $1 δις, ενώ οι πιο πρόσφατες προσπάθειες του για να σώσει το σύμπαν απέσπασαν, συνολικά, $2,04 δισεκατομμύρια.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.