Σβάινσταϊγκερ: «Δεν είμαι ο Μπολτ»

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ έσπευσε να απαντήσει στην κριτική που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα και υπογράμμισε πως δεν υποστηρίζει πως είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ έσπευσε να απαντήσει στην κριτική που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα και υπογράμμισε πως δεν υποστηρίζει πως είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ο Γερμανός μέσος υπογράμμισε πως δεν είναι ο Γιουσέιν Μπολτ και συμπλήρωσε πως μεγαλύτερη σημασία έχει να είναι γρήγορος στη σκέψη και όχι στα πόδια.

Αρχικά, ο Σβάινσταϊγκερ τόνισε: «Δεν εκπλήσσομαι από την κριτική, θεωρώ όμως ότι το επίπεδο της απόδοσής μου είναι εφάμιλλο με εκείνο του Μουντιάλ του 2014. Δεν θα μπορέσω ποτέ να ανταγωνιστώ τον Γιουσέιν Μπολτ. Αλλά το να είσαι γρήγορος ή αργός στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το σπριντ».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός παίκτης συμπλήρωσε: «Σημασία έχει να είσαι γρήγορος και στο μυαλό. Και αυτό το έχω σίγουρα. Αλλά και από άποψη φυσικής κατάστασης, δεν είμαι και ο πιο αργός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.