Μπάτον: «Έχουμε δυο αντιπάλους»

Οι Mercedes και Red Bull είναι οι βασικοί αντίπαλοι της McLaren για τον εφετινό τίτλο, σύμφωνα με τον Τζέισον Μπάτον.

Οι Mercedes και Red Bull είναι οι βασικοί αντίπαλοι της McLaren για τον εφετινό τίτλο, σύμφωνα με τον Τζέισον Μπάτον. Ο Βρετανός πιλότος εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με την προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τις εντυπώσεις του, μετά τα τρία πρώτα Grand Prix.

Αρχικά, ο Μπάτον τόνισε: «Είναι γρήγοροι, ο ρυθμός τους στις κατατακτήριες είναι φαινόμενο και θα είναι έτσι όλη τη χρονιά. Στην Κίνα ήταν η πρώτη φορά για τον Νίκο, πρόκειται όμως να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί και αυτό είναι σπουδαίο. Πέρασα πολλά χρόνια με αυτήν την ομάδα οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που νίκησαν σε Grand Prix φέτος. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι σε αυτή την ομάδα με τους οποίους συνεργαζόμουν στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα ο Τζεφ Γουίλις, και αυτό κάνει την ομάδα μεγάλη απειλή για το πρωτάθλημα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Η Mercedes θα είναι μεγάλη αντίπαλος αλλά δεν θα είναι η μόνη. Η Red Bull έχει δείξει ότι έχει την ταχύτητα στις κατατακτήριες, επίσης είναι δυνατοί στον αγώνα αλλά και ως ομάδα. Στις κατατακτήριες στην Κίνα δεν κατάφεραν πολλά και προφανώς στον αγώνα δεν ήταν στην ημέρα τους. Παρόλα αυτά τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση οπότε πήραν αρκετούς βαθμούς με το μονοθέσιό τους να μην είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο θα ήθελαν. Θα έλεγα λοιπόν ότι αυτές οι δύο ομάδες είναι η μεγαλύτερη απειλή αυτήν τη στιγμή, διότι δείχνουν σταθερότητα στην απόδοση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.