Μπατσουαγί: «Αυτός είναι ο αληθινός Μισί»

Στη σωστή πορεία πιστεύει ότι επανήλθε ο Μισί Μπατσουαγί τώρα που πήγε στην Ντόρτμουντ, αφού πέρασε ένα δύσκολο διάστημα προσπαθώντας να προσαρμοστεί στην Τσέλσι.

Στη σωστή πορεία πιστεύει ότι επανήλθε ο Μισί Μπατσουαγί τώρα που πήγε στην Ντόρτμουντ, αφού πέρασε ένα δύσκολο διάστημα προσπαθώντας να προσαρμοστεί στην Τσέλσι.
 
Ο Βέλγος διεθνής έχει πετύχει έξι γκολ σε επτά αγώνες της Μπουντεσλίγκα και άλλα δύο στο Γιουρόπα Λιγκ από τον Ιανουάριο που μετακινήθηκε στην Μπορούσια με δανεισμό.
 
«Μην με ρωτάτε για το μέλλον μου. Πέρασα δύσκολα στην Τσέλσι και είναι καλό το ότι επέστρεψα στο σωστό δρόμο. Είμαι ευγνώμων στην Ντόρτμουντ επειδή αισθάνθηκα καλοδεχούμενος από όλους. Ενιωσα αγάπη και ένας ποδοσφαιριστής γίνεται δυνατότερος όταν συμβαίνει αυτό», εξήγησε ο Μπατσουαγί.
 
«Δεν περίμενα να γίνω και πάλι αποτελεσματικός τόσο γρήγορα. Αυτός που βλέπετε είναι ο αληθινός Μισί, αλλά και πάλι θέλω ακόμα πιο πολλά. Ηρθα σε μία ομάδα με απίστευτους οπαδούς και ωραίο γήπεδο και θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.