Γκαγκάτσης: «Υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, σχετικά με την συμπεριφορά τους στο ματς με την Ουντινέζε.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, σχετικά με την συμπεριφορά τους στο ματς με την Ουντινέζε. Ο Γενικός Διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας. Ο Γκαγκάτσης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4». Αναλυτικά τόνισε:

Για την ανταπόδοση της φιλοξενίας στην Ουντινέζε:  «Τα δύο χρόνια που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη, η ομάδα της Ουντινέζε ήταν η πιο φιλόξενη. Ολα τα αιτήματα μας έγιναν δεκτά, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Είμαστε έτοιμοι να τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία και θα το κάνουμε όπως πρέπει».
 
Για τα επιπλέον εισιτήρια της Ουντινέζε: «Εχουν ζητήσει 150 εισιτήρια για τη θύρα 8 και έχουν παραλάβει και τις προηγούμενες μέρες ζήτησαν άλλα 350 εισιτήρια για τη θύρα. Μπορεί να είναι μέχρι και 500 στη θύρα 8. Εχουν -πάρει τις 100 προσκλήσεις για τη θύρας για τους χορηγούς τους. Μας ζήτησαν επιπλέον 350 εισιτήρια, φαντάζομαι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα».
 
Για τη συμπεριφορά των οπαδών και το χρηματικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί μετά τη Ρουμπίν : «Είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο που μας έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια, σε 27 παιχνίδια. Ήταν σαφής η προειδοποίηση της UEFA για να είμαστε πιο σκληροί σε αυτό το θέμα και όσο προχωράμε στο θεσμό θα είναι και αυτοί πιο αυστηροί. Φοβάμαι πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν συνεχιστεί αυτό να υπάρχει πιο βαριά τιμωρία. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι η ατμόσφαιρα γίνεται πιο όμορφη, αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται. Αν η ομάδα προκριθεί στους 16, αυτός που θα το κάνει θα έχει και την ευθύνη αν αγωνιστεί χωρίς κόσμο. Εχουμε την προειδοποίηση για πιο βαριές ποινές».
 
Για το τι είπαν οι άνθρωποι της UEFA μετά το πρώτο παιχνίδι : «Στην UEFA το μόνο που μας έχουν πει είναι κάποιοι πυρσοί που άναψαν στον αγώνα. Για την εκδρομή μας έδωσαν πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν από τις πιο μεγάλες και πιο ήσυχες εκδρομές μέσα στη χρονιά. Εφόσον αυτοί είναι οι κανονισμοί πρέπει να τηρηθούν. Ολοι ξέρουν πόσο σημαντικά είναι τα έσοδα και μία αγωνιστική κεκλεισμένων θα μας πάει πολύ πίσω».
 
Για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Υπάρχουν εισιτήρια για όλες τις θύρες. Αυτά που έχουν φύγει ως τώρα είναι περίπου τα μισά. Από τα 25.000 που έχουν εκδοθεί έχουν φύγει περίπου 12.500, αφού η θύρα 8 είναι κλειστή. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει αυξημένη κίνηση, περιμένει και ο κόσμος αύριο και πιστεύω ότι το γήπεδο θα έχει περισσότερο από 20.000 κόσμο».
 
Για τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ : «Δεν έχει οριστεί ημερομηνία ακόμα. Από όσο γνωρίζω θα είναι στο πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου. Πιθανή ημερομηνία είναι η 5η Μαρτίου».
 
Για το ενδεχόμενο να μπουν «φρουτάκια» στα γήπεδα: «Εχει συζητηθεί η κάθε ομάδα η κάθε ΠΑΕ να έχει το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και να το εκμεταλλεύεται. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας νόμος που συζητείται για να μπουν τέτοια μηχανήματα στα πρακτορεία. Μέχρι όμως η κάθε ΠΑΕ να πάρει ένα πρακτορείο και να μπουν αυτά τα μηχανήματα θέλει πάρα πολύ καιρό. Το θέμα πάντως ακόμα, είναι σε συζήτηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.