Η παραδοχή του Ονανά

Ο γκολκίπερ του Άγιαξ ανέλαβε την ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, ανακουφισμένος από την ισοφάριση του Τάντιτς.

Ο Ονανά έκανε ένα μεγάλο λάθος επιτρέποντας στη Μπενφίκα να ανοίξει το σκορ στο Ντα Λουζ και έκτοτε ο Αίαντας ήταν υπό συνεχή πίεση. Ωστόσο ο Τάντιτς ισοφάρισε με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1 και την ολλανδική ομάδα να κρατά την τύχη στα χέρια της σε ότι αφορά στην πρόκριση στους “16” του Champions League.

Φαίνεται όμως πως για αυτή την ισοπαλία πιο πολύ χάρηκε ο Ονανά ο οποίος δήλωσε: “Έκανα ένα πραγματικά μεγάλο λάθος. Έκανα δύο λάθος επιλογές που οδήγησαν στο γκολ τους. Αλλά σαν τερματοφύλακας πρέπει να είσαι δυνατός και να συνεχίζεις. Ακόμα κι αν δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από τη Μπενφίκα.”

“Διατηρήσαμε την πίστη μας επειδή έχουμε σπουδαίους επιθετικούς και πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα σκοράρουμε.”

Ο αμυντικός της ομάδας Ματάις Ντε Λιχτ είπε από την πλευρά του: “Δεν τα βάλαμε με τον Ονανά στο ημίχρονο, επειδή είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Επίσης δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις τόσο στα προκριματικά όσο και στη φάση των ομίλων.

Η Μπενφίκα είχε στο τέλος μια μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Ονανά την έβγαλε και ήταν σα να σκόραρε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Ελπίζω να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να προκριθούμε.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.