Μια κακή παρένθεση

07/12/2010 • 14:49
Μια κακή παρένθεση
  • shares

Ο Έλληνας μάνατζερ είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας, με την οποία συζήτησε τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεραστεί η κρίση που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές. Οι ιθύνοντες της Μάλαγα διαβεβαίωσαν τον εκπρόσωπο του διεθνή Έλληνα παίκτη, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρει χρόνο συμμετοχής από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η Μάλαγα σκέφτονταν να λύσει την συνεργασία της με τον Πρίντεζη, όμως η πλευρά του παίκτη ζήτησε να καταβληθούν όλα τα χρήματα που προβλέπονται από το συμβόλαιο, για να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Δημητρόπουλος τόνισε στην ισπανική εφημερίδα La Opinion: «Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για να γίνουν τα πράγματα όπως πριν. Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση και ουδέποτε τέθηκε ζήτημα λύσης του συμβολαίου. Δεν συζητήσαμε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Μάλαγα».

Επίσης, συμπλήρωσε για το μέλλον του 25χρονου παίκτη στη Μάλαγα: «Είμαι βέβαιος πως ο Γιώργος σύντομα θα αγωνιστεί ξανά με την Ουνικάχα. Πιστεύω πως η κατάσταση θα βελτιωθεί και απλώς θα πρέπει να περιμένουμε για να τακτοποιηθούν όλα. Ο παίκτης είναι ήρεμος και περιμένει να παίξει και πάλι. Θέλει ό,τι προηγήθηκε να αποτελέσει μόνο μία κακή παρένθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/03/2019 • 11:41

Όραμα ανόδου στο Μάνσφιλντ (video)

Η Μάνσφιλντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίνκολν σε ένα ντέρμπι κορυφής όπου ο νικητής θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Οι δύο ομάδες έχουν το κίνητρο και τη διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο