Ανιγκό : “Θα μπορούσαμε νίκη με μεγαλύτερο σκορ!” (video)

Ικανοποιημένος για τον τρόπο που έπαιξε στην Ξάνθη εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Πανιωνίου Ζοζέ Ανιγκό ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να αποτρέψει τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων

Απογοητευμένος για την ήττα από τον Πανιώνιο, μετά από ένα χρονικό διάστημα καλών εμφανίσεων της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να αντιμετωπίσει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων των αντιπάλων όπως και στον λανθασμένο τρόπο ανάπτυξης στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο κ. Ράσταβατς αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί – με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ εκτός και Ολυμπιακό εντός έδρας – τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα του να προετοιμαστεί καλά περιμένοντας με το κίνητρό της να έχει μόνον κέρδος από τα συγκεκριμένα ματς.

Ο Γάλλος προπονητής του Πανιώνιου Ζοζέ Ανιγκό τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο ημίχρονο ενώ αναφερόμενος στο σύστημα που ακολούθησε η ομάδα του είπε πως αυτό προσαρμόζεται πάντα σε σχέση με τον αντίπαλο που έχει απέναντί του :


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.