Ατρόμητος και αήττητος

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δεν σταματά να σπάει ρεκόρ αλλά και να παραμένει μια ανάσα πίσω από τον ΠΑΟΚ στην μάχη της κορυφής!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δεν σταματά να σπάει ρεκόρ αλλά και να παραμένει μια ανάσα πίσω από τον ΠΑΟΚ στην μάχη της κορυφής!

Οι Περιστεριώτες του Νταμίρ Κάναντι κάνουν την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας τους στην μεγάλης κατηγορία με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες! Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν είναι αήττητοι μετά από τα πρώτα δέκα παιχνίδια! Η διαφορά είναι ότι φέτος έχουν πετύχει δύο νίκες περισσότερες από την περσινή χρονιά (2017/18… 5/5/0)!

Πέρσι το σερί τελείωσε στην Τούμπα την ενδέκατη αγωνιστική! Ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε ματς που προηγήθηκε με γκολ του Στρούγγη αλλά έχασε με ανατροπή του σκορ από τα γκολ των Βιεϊρίνια και Κάμπος!

Παράλληλα ο Αυστριακός προπονητής με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ισοφάρισε και το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην ιστορία της ομάδας. Μαζί με την περσινή σεζόν ο Ατρόμητος είναι αήττητος για δεκατρία παιχνίδια (10/3/0) κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Γιώργος Παράσχος από τον Νοέμβριο του 2013 ως τον Φεβρουάριο του 2014! 

Ο Αυστριακός πάντως σε αυτά τα δεκατρία παιχνίδια έχει δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες ρεκόρ που είναι καλύτερο από αυτό του Παράσχου (9/4/0). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.