Πρίντεζης: «Στόχος η ψυχολογία»

20/01/2011 • 13:38
Πρίντεζης: «Στόχος η ψυχολογία»
  • shares

Πεπεισμένος πως η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στη Μάλαγα, θα βοηθήσει την ψυχολογία των παικτών εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε πως ίσως τον ευνοήσει η αποχώρηση του Αΐτο Ρενέσες, καθώς δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Αρχικά, ο Πρίντεζης δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Ίσως και να είναι έτσι, αλλά για κάθε παίκτη είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Στην συνέχεια, ο 26χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Είμαι επαγγελματίας, βρίσκομαι εδώ περίπου δύο χρόνια και πάντα προπονούμαι στο 100%. Εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά. Ο Αΐτο είχε αποφασίσει να μην αγωνίζομαι πολύ, αυτή ήταν η απόφασή του. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να παίζω δύο ή τρία λεπτά, αλλά κάποιες φορές δεν έπαιζα καθόλου και ήμουν δυσαρεστημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/11/2018 • 08:08

Ξεκαθάρισμα με γκολ στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Σε αυτή τη φάση οι επαναληπτικοί αγώνες του κύπελλου Αγγλίας κρίνονται ως πιο παραγωγικοί. Ιδανικές συνθήκες για πολλά γκολ υπάρχουν στα ματς του Λιγκ Καπ Βόρειας Ιρλανδίας και στο Νταντί.

20/11/2018 • 14:40