Κυκλοφόρησε το Bigfoot DLC του Two Point Hospital

Γιατί και τα Yetis έχουν δικαίωμα στην περίθαλψη.H Sega και η Two Point Studios ανακοίνωσαν την...

Γιατί και τα Yetis έχουν δικαίωμα στην περίθαλψη.

H Sega και η Two Point Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου DLC του Two Point Hospital, το οποίο φέρει τον τίτλο “Bigfoot” και διατίθεται έναντι 8.99 ευρώ στο Steam.

Στο Bigfoot DLC καλείστε να αναλάβετε νέες διοικητικές προκλήσεις στα χιονισμένα Pointy Mountains. Στην νέα αυτή περιοχή θα πρέπει να διοικήσετε τρία νέα νοσοκομεία, να αντιμετωπίσετε 34 καινούργιες ασθένειες (Cold Shoulder, Bard Flu, Aurora Snorealis κτλ,) και να διακοσμήσετε τις νοσοκομειακές μονάδες σας με δεκάδες νέα αντικείμενα, για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον όσο το δυνατόν περισσότερων ασθενών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Two Point Hospital αποτελεί τον πνευματικό απόγονο του Theme Hospital της Bullfrog Productions και μάλιστα το δυναμικό της Two Point Studios απαρτίζεται από αρκετούς πρώην developers της άλλοτε κραταιάς βρετανικής εταιρείας. Στο review μας για το Two Point Hospital, το είχαμε βαθμολογήσει με 8.7 βγάζοντας την εξής ετυμηγορία: “Το Two Point Hospital πατάει πάνω στην τυπική φόρμουλα του Theme Hospital, αλλά διαθέτει μερικά ενδιαφέρoντα twists. Τα χιουμοριστικά γραφικά και η διάχυτη φαντασία πραγματικών θρύλων των management sims μετατρέπει ένα ευαίσθητο setting σε μια εμπειρία που απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Οι ελάχιστες ατέλειες σε κάποια τεχνικά σημεία του τίτλου δύσκολα θα ενοχλήσουν και το γέλιο είναι εγγυημένο!”

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.