"Χλωμό" του Σπανούλη στην Μπάρτσα

03/07/2011 • 09:16
"Χλωμό" του Σπανούλη στην Μπάρτσα
  • shares

Η εφημερίδα Sport της Βαρκελόνης γράφει πως η Μπαρτσελόνα έχει λίγες πιθανότητες να αποκτήσει τον Βασίλη Σπανούλη ή τον Μίλος Τεόντοσιτς. «Για τη θέση του γκαρντ η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς και του Βασίλη Σπανούλη, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι, κανείς δεν θα έρθει στην ομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η«Μπάρτσα» δεν έχει τα χρήματα για να καλύψει το συμβόλαιο του Σπανούλη που ανέρχεται σε 2.3 εκ ευρώ ετησίως. Οι Καταλανοί αναζητούν έναν οργανωτή μετά την αποχώρηση του Ρούμπιο για το ΝΒΑ και έχουν εξετάσει την περίπτωση του Τεόντοσιτς .

Αλλά και εδώ δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει τα 1,3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την αποδέσμευσή του και 3,7 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο που προσφέρει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δικαίωμα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας να κρατήσουν τον Τεόντοσιτς προσφέροντας το ίδιο συμβόλαιο στον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.