Θα κινηθεί και για μεσοεπιθετικό

Η ΑΕΚ περιμένει τον Νέναντ Κρστίτιτς να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του και παράλληλα έχει ξεκινήσει να μελετάει διάφορες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών.

Η ΑΕΚ περιμένει τον Νέναντ Κρστίτιτς να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του και παράλληλα έχει ξεκινήσει να μελετάει διάφορες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και έχει ξεκαθαρίσει πως αποτελεί προτεραιότητα για αυτόν, η απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη, μετά την απόφαση να τεθεί εκτός ομάδας ο Τάσος Μπακασέτας. 

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να έχει επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα, η Ένωση αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση και ενός ακόμα κεντρικού μέσου, με τον Έλληνα τεχνικό να εξετάζει ήδη ορισμένες περιπτώσεις. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να τελειώσουν οι συγκεκριμένες μετεγγραφές, κυρίως του μεσοεπιθετικού όσο συντομότερα γίνεται, προκειμένου να έχει τον παίκτη στη διάθεσή του στον δεύτερο γύρου του πρωταθλήματος, όπως αναμένεται να συμβεί με τον Κρστίτιτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.