Τα “Bad Boys for Life” με την πρώτη τους εικόνα σε νέο τόπο εγκλήματος

Ένα κατσαρολάκι στο πάτωμα... 'Bad Boys'.Μετά από τον τόσο καιρό που περιμένουμε το ερχόμενο...

Ένα κατσαρολάκι στο πάτωμα… ‘Bad Boys’.

Μετά από τον τόσο καιρό που περιμένουμε το ερχόμενο sequel, “Bad Boys for Life”, μόλις είδαμε μία πρώτη εικόνα από τον Will Smith μαζί με τον συν-πρωταγωνιστή και κινηματογραφικό συνέταιρο του, Martin Lawrence.

Η εικόνα αποκαλύφθηκε μέσω Instagram, και το ποστ περιλαμβάνει ένα βίντεο με τους Smith και lawrence σε ένα, λίγο διαλυμένο, δωμάτιο ξενοδοχείου και το τραγούδι “Bad Boy fo Life” του P. Diddy να παίζει στο υπόβαθρο. Πιθανότατα τα πασίγνωστα ‘Κακά Παιδιά’ θα χρειαστεί να εξηγήσουν την κατάσταση του δωματίου και την παρουσία του τηγανιού (ή μικρής κατσαρόλας) στο πάτωμα.

Όπως και οι πρώτες δύο ταινίες, φαίνεται πως και το ερχόμενο sequel θα λάβει χώρα κατά κύριο λόγο στο Μαϊάμι της Φλόριντα, αν κρίνουμε από την αισθητική του ξενοδοχείου με την ταπετσαρία με τους φοίνικες. Ο Smith το μόνο που είχε να δηλώσει, με τη λεζάντα της δημοσίευσης, ήταν πως “Πρώτη εικόνα! Επέστρεψαν!”.

Screen Shot 2019-01-30 at 1.01.31 PM

Η πρώτη ταινία του franchise κυκλοφόρησε το 1995, και ακολούθησε δύο ντετέκτιβ της δίωξης ναρκωτικών από το Μαϊάμι που ερευνούσαν μία υπόθεση κλεμμένης ηρωίνης. Στο sequel του 2003, “Bad Boys II”, οι ίδιοι δύο πρωταγωνιστές ερευνούσαν το πώς η έκσταση(ναρκωτικό χάπι) κατάφερνε να διανέμετε στη Φλόριντα. Το δεύτερο sequel, “Bad Boys for Life”, έχει αναφερθεί ότι θα επικεντρωθεί στο πώς το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι θα συλλάβει τον επικεφαλής ενός καρτέλ ναρκωτικών.

Η ταινία βρήκε αρκετές δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην οριστικοποίηση της. Από το 2009, που είχε πρώτα ακουστεί η ύπαρξη ενός ακόμα sequel, μόλις τον Νοέμβριο του 2018 ήρθε η ανακοίνωση για το πράσινο φως της παραγωγής της. Οι δύο πρωταγωνιστές μάς ενημέρωσαν σχετικά με πολύ ενθουσιασμό.

Οι Jerry Bruckheimer, Doug Belgrad και Smith θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας, ενώ οι Barry Waldman, Mike Stenson, Chad Oman και James Lassiter θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί. Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Peter Craig, Joe Carnahan και Chris Bremmer και οι Adil El Arbi και Bilall Fallah θα είναι οι σκηνοθέτες.

Στο cast, βεβαίως, δεν θα δούμε μόνο τους Smith και Lawrence. Οι Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens και Charles Melton θα τους ακολουθήσουν στη νέα τους περιπέτεια, ενώ ο Joe Pantoliano επιστρέφει ως Captain Howard. Πιο πρόσφατα, ανακοινώθηκε και η προσθήκη του DJ Khaled στο cast, για άγνωστο ρόλο.

Η ταινία θα βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου του 2020.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.