«Καταλύθηκε κάθε έννοια δικαίου»

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, με την οποία επιστράφηκαν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ και ακυρώθηκε η τιμωρία της έδρας του, για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, με την οποία επιστράφηκαν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ και ακυρώθηκε η τιμωρία της έδρας του, για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν πως στην αντίστοιχη περίπτωση με τον Βλάνταν Ίβιτς, στο περσινό ματς του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ, η τιμωρία των «πράσινων» ήταν εξοντωτική. 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Με αφορμή τη χθεσινή αναιρετική απόφαση  της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  επισημαίνει  τα ακόλουθα:

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, ειναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι σε περίπου όμοιο περιστατικό  οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα, βύθισαν ακόμα  περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, όλοι αυτοί οι “παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες  απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.