Δεν έστειλε χρήματα ο Νοτιάς!

Μέχρι αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η ΑΕΚ δεν είχε βρει τις 120.000 ευρώ που απαιτούνται για την αδειοδότηση καθώς ο Νίκος Νοτιάς δεν ενημέρωσε για τις προθέσεις του.

Μέχρι αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η ΑΕΚ δεν είχε βρει τις 120.000 ευρώ που απαιτούνται για την αδειοδότηση καθώς ο Νίκος Νοτιάς δεν ενημέρωσε για τις προθέσεις του.

Από το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο Ανδρέας Δημητρέλος περίμενε ένα θετικό μήνυμα είτε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, είτε από κάποιον πρώην μέτοχο, για τα χρήματα που απομένουν μέχρι τις 250 χιλιάδες ευρώ, ώστε να λήξει οριστικά το θέμα των οφειλών προς τους πρώην παίκτες της ομάδας. Συγκεκριμένα η Ένωση ψάχνει επιπλέον 120 χιλιάδες ευρώ για οφειλές προς τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και προς μάνατζερ, αλλά μέχρι αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν είχε καμία τέτοια ενημέρωση. Το θέμα της επικοινωνίας με τον κ. Νοτιά έχει αναλάβει και ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο, απ’ όπου και θα συνεχίσει τις προσπάθειες να τον πείσει να στείλει το παραπάνω ποσό, αλλά προς το παρών δεν υπάρχει καμία απάντηση.

Η προθεσμία που είχε η ΑΕΚ για να πληρώσει τους πρώην παίκτες της ομάδας έληγε στις 10 Απριλίου, άρα η Ένωση είναι έτσι κι αλλιώς εκπρόθεσμη. Όσο όμως περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο δυσκολεύει η κατάσταση για τους “κιτρινόμαυρους”. Αυτή τη στιγμή οι διοικούντες την ομάδα ελπίζουν σε θετική ανταπόκριση (έστω και την ύστατη στιγμή) από τον Νίκο Νοτιά ή τους Supporters ή τους πρώην μετόχους για να δοθεί μια λύση. Σε αντίθετη περίπτωση θα χαθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής για ένα ποσό της τάξεως των 120 χιλιάδων ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.