Η κόντρα άρχισε νωρίς!

ΠΑΟΚ και Άρης σταυρώνουν τα ξίφη τους από τώρα, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της Basket League, με αφορμή τη μετάθεση ή όχι του αγώνα κατά μία ημέρα

Ο ΠΑΟΚ βάσει προγράμματος υποδέχεται τον Άρη στις 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League, όμως, το ντέρμπι άρχισε από τώρα! Αφορμή είναι το ενδεχόμενο μετάθεσης της αναμέτρησης κατά μία ημέρα, δηλαδή της διεξαγωγής του στις 25 του μηνός. Το ζητούν οι “ασπρόμαυροι”, αντιδρούν οι “κίτρινοι”.
Δεν θέλουν και πολύ οι “αιώνιοι” της Θεσσαλονίκης να βρεθούν στα… χαρακώματα. Απόδειξη η… κοκορομαχία για την αλλαγή ή όχι της ημερομηνίας. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ για δύο λόγους. Αφενός, επειδή η ομάδα παίζει μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 21/11) στην Τενερίφη για το BCL και θα ταλαιπωρηθεί στην επιστροφή της την επομένη του αγώνα, καθότι είναι ένα δύσκολο ταξίδι, και αφετέρου επειδή το Σάββατο 24 του μηνός αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου με τον ΑΟΞ στην Τούμπα, που σημαίνει ότι οι φίλοι του “Δικέφαλου” είναι πιθανό να επιλέξουν εκείνο το ματς. Πρακτικώς, δηλαδή, αυτό που σκέφτονται οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι με άδειες κερκίδες στο PAOK Sports Arena.
Οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης, από τη δική τους πλευρά, δεν δέχονται τις αιτιάσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Προβάλλουν, δε, το γεγονός ότι ανάλογο αίτημά τους για μετάθεση του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου κατά μία ημέρα, λόγω του ιδιαίτερα δύσκολου ταξιδιού της επιστροφής στην Ελλάδα από τη Φινλανδία, όπου οι “κίτρινοι” έπαιξαν με την Κατάγια (7/11) στο πλαίσιο του FIBA Europe Cup, δεν έγινε αποδεκτό από τον ΕΣΑΚΕ.
Το θέμα έχει πάει στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της διοργανώτριας αρχής της Basket League. Στην επόμενη συνεδρίασή της, η ολομέλεια θα κληθεί να αποφασίσει για τη μετάθεση ή όχι της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης του κλασικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κι ενός από τα πλέον κλασικά ντέρμπι στην Ελλάδα. Η διαμάχη, πάντως, άνοιξε νωρίς νωρίς…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.