Περίπατος στο “Βιθέντε Καλδερόν”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... πήρε από το χέρι τη Ρεάλ και την οδήγησε στο επιβλητικό 4-1 επί της Ατλέτικο στο κατά παράδοση ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… πήρε από το χέρι τη Ρεάλ και την οδήγησε στο επιβλητικό 4-1 επί της Ατλέτικο στο κατά παράδοση ντέρμπι της Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος πέτυχε χατ τρικ με δύο “οβίδες” στο 25′ και το 68′ και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83′, ενώ στο 88′ έφτιαξε το γκολ του Καγεχόν με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ατλέτικο είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 55′ με τον δικό της αρχισκόρερ Ρανταμέλ Φαλκάο, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, τη στιγμή που παρέμεινε χωρίς νίκη επί της μεγάλης της αντιπάλου από το 1999. Ο Ρονάλντο και η Ρεάλ, όμως, τη φετινή σεζόν σπάνε τα κοντέρ.

Ο Κριστιάνο έχει 40 γκολ σε 33 αγωνιστικές, όσα πέρυσι σε ολόκληρη τη χρονιά και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ της Πριμέρα Ντιβισιόν έναντι του Μέσι με 39 τέρματα σε μια “μονομαχία” για… Όσκαρ. Από την άλλη, οι “μερένχες” έχουν σημειώσει συνολικά ως τώρα 104 γκολ, ενώ πέρυσι έκλεισαν το πρωτάθλημα με 102.

Το ουσιαστικότερο όλων, βέβαια, είναι ότι η ομάδα του Μουρίνιο επέστρεψε στις νίκες και διατηρήθηκε στο +4 από την Μπαρτσελόνα, με το clasico της 21ης Απριλίου να παραμένει καθοριστικό στην έκβαση της κούρσας για τον τίτλο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Περέα, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Τιάγκο, Ντιέγκο, Χουάνφραν, Γκάμπι, Τουράν (78′ Κόκε), Αντριάν, Φαλκάο

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Φάμπιο Κοεντράο, Κακά (46′ Οζίλ), Αλόνσο, Κεντίρα, Ντι Μαρί (84′ Καγεχόν), Ρονάλντο, Μπενζεμά (70′ Ιγκουαΐν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.