Άπαντες… παρόντες

Με χαμόγελα ξεκίνησε το 2012 για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Με χαμόγελα ξεκίνησε το 2012 για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το Περιστέρι την προσεχή Πέμπτη  και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες μετά από πολύ καιρό.

Έτσι λοιπόν το μοναδικό που απασχολεί τον Σέρβο τεχνικό είναι σε πιο από τα προσεχή παιχνίδια θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος ανεβάζει διαρκώς ρυθμό, αφού ο Κώστας Τσαρτσαρής αγωνίστηκε στο ματς της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΓΟΡ.

Τώρα όσον αφορά τους αγώνες των πρωταθλητών Ελλάδας με το Περιστέρι και τον Πανιώνιο, η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

«Διατίθενται από τη Δευτέρα τα εισιτήρια των δύο προσεχών αγώνων του Παναθηναϊκού με Περιστέρι (5/1, 19.00) και Πανιώνιο (8/1, 19.00). Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τη θύρα 10 του γηπέδου «Απ. Νικολαϊδης» τη Δευτέρα (2/1), την Τρίτη (3/1) και την Τετάρτη (4/1) από τις 10.00 ως τις 18.30. Εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων), ενώ οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια τους και διαδικτυακά μέσω του www.paobc.gr».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.