Κόντρα στην ομάδα του Μαραντόνα ο Ατρόμητος

Η Ντιναμό Μπρεστ, ομάδα που έχει πρόεδρο τον Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι αντίπαλος του Ατρόμητου στην πρώτη αγωνιστική του υποχρέωση για τα προκριματική του Γιουρόπα Λιγκ αυτό το καλοκαίρι.

Η Ντιναμό Μπρεστ, ομάδα που έχει πρόεδρο τον Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι αντίπαλος του Ατρόμητου στην πρώτη αγωνιστική του υποχρέωση για τα προκριματική του Γιουρόπα Λιγκ αυτό το καλοκαίρι.
Η ομάδα του Σεργκέι Κόβαλτσουκ τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος Λευκορωσίας την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και σε απόσταση 17 βαθμών από την πρωταθλήτρια Μπάτε Μπορίσοφ.

Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας είανι ήδη σε εξέλιξη και στην τρέχουσα σεζόν, μετά τις πρώτες 12 αγωνιστικές, η προσεχής αντίπαλος της ελληνικής ομάδας  έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της προ δύο ημερών με αντίπαλο την Ίσλοχ εκτός έδρας επικράτησε με 1-0 έχοντας στη βασική της ενδεκάδα τον Γιάννη Κάργα. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου έχει αγωνιστεί σε 8 από τα 12 παιχνίδια της νέας του ομάδας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που έχει στο ρόστερ της η Ντιναμό είναι Λευκορώσοι. Ο διεθνής Ουκρανός Αρτέμ Μιλέφσκι είναι η σημαντικότερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα στο ρόστερ της έχοντας κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Ουκρανίας με τη Ντιναμό Κιέβου και 2 με τη Ντιναμό Μπρεστ στη Λευκορωσία.
Στο παρελθόν έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ παίκτης του Ουκρανικού πρωταθλήματος.

Η καλύτερη θέση που έχει πάρει στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας είναι η 3η και ήταν το 1992,ενώ εφέτος συμμετέχει για 27η φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Πέρυσι κατέκτησε για 3η φορά στην ιστορία της το Κύπελλο Λευκορωσίας επικρατώντας στον τελικό της Μπάτε Μπορίσοφ με 3-2.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ.

Πρόεδρος του συλλόγου από τον περασμένο Μάιο είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.