Πασκουάλ: ” Το DNA του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι στην ομάδα “

Στη συνέντευξη τύπου για το τουρνουά " Παύλος Γιαννακόπουλος", ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τον σπουδαιότερο παράγοντα στην ιστορία των Πράσινων.

Στη συνέντευξη τύπου για το τουρνουά ” Παύλος Γιαννακόπουλος”, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ ευχαρίστηκε τον κόσμο για τη συμμετοχή του και τόνισε πως η μνήμη του σπουδαιότερου παράγοντα του Τριφυλλιού θα μείνει για πάντα “χαραγμένη” στους φιλάθλους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ

” Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που βρίσκονται εδώ και κάνουν ακόμα πιο σπουδαίο το τουρνουά. Είναι ευκαιρία να τιμήσουμε μία σημαντική προσωπικότητα. Παίκτες και επιτελείο θέλουμε να σταθούμε στο ύψος της περίστασης. Είναι μία ευκαιρία να ξαναδούμε τον κόσμο μας. Η σεζόν είναι μεγάλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμμετοχή του σε αυτό το τουρνουά.

Θα προσθέσω ότι πολλές φορές όταν ένας πολύ καλός παίκτης αποσύρεται γίνεται κουβέντα για το DNA του και πώς επηρέασε την ομάδα. Έχει ειπωθεί για παίκτες που μένουν χαραγμένοι στη μνήμη του κόσμου όπως ο Διαμαντίδης και ο Ναβάρο. Μία τέτοια περίπτωση, σε άλλο επίπεδο, είναι και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Το DNA του έχει περάσει στην ομάδα, ανήκει στην κατηγορία των αγαπημένων προσώπων, που το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα τιμά και θα θυμάται πάντα “.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.