Κέρδισε με το μυαλό στο Μόναχο! (vid)

Ο Άγιαξ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, επικρατώντας της Φορτούνα Σιτάρντ 2-0, κρατώντας δυνάμεις για τη μονομαχία με την Μπάγερν.

Ο Άγιαξ κέρδισε εκτός έδρας 2-0 τη Φορτούνα Σιτάρντ και έμεινε σε απόσταση πέντε πόντων από την Αϊτχόφεν (από την οποία είχασε την προηγούμενη αγωνιστική. Το πλάνο ήταν σαφές από τον Έρικ τεν Χαγκ και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, καθώς ο Άγιαξ ήταν πολύ επιθετικός με σκοπό να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι. Παρά την υπεροχή των φιλοξενούμενων το γκολ δεν ήρθε και η Φορτούνα μάλιστα έφτασε κοντά στο 1-0 στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Ελ Μεσαουντί.

Ο Τεν Χαγκ πέρασε στην ανάπαυλα τον νεαρό Κάσπερ Ντόλμπεργκ αντί του Κλας Γιαν Χούντελαρ και ο Νορβηγός άνοιξε το σκορ για τον Άγιαξ στο 49ο λεπτό. Η Φορτούνα απάντησε με σημαντικές ευκαιρίες, μια εκ των οποίων ήταν του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 64΄και ήταν ιδιαιτέρως θετικός. 

Ο Νέρες, ο οποίος μαζί με τον Ζιγιέχ ήταν οι πιο δραστήριοι παίκτες του Άγιαξ έδωσε τη θέση του στον Φαν ντε Μπικ και η συγκεκριμένη αλλαγή έδωσε πολλά μέτρα στη Φορτούνα, που έχασε πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Τη λύση για τον Άγιαξ έδωσε ο Χακίμ Ζιγιέχ με γκολ στο 78ο λεπτό, για το τελικό 2-0! Ο Άγιαξ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.