Υπάρχει ρήτρα για την επιστροφή του Βράνιες

Η ΑΕΚ είχε φροντίσει να βάλει ρήτρα στη συμφωνία της με την Άντερλεχτ, σε περίπτωση ενδεχόμενης επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην Ελλάδα, για λογαριασμό άλλης ομάδας.

Η ΑΕΚ είχε φροντίσει να βάλει ρήτρα στη συμφωνία της με την Άντερλεχτ, σε περίπτωση ενδεχόμενης επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην Ελλάδα, για λογαριασμό άλλης ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ρήτρα που θα κληθεί να καταβάλει η βελγική ομάδα στους «κιτρινόμαυρους» είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν για το πρόσφατο «φλερτ» μεταξύ του Βόσνιου αμυντικού και του ΠΑΟΚ. 

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της Ένωσης ξεκαθαρίζουν πως αν ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει να αποκτήσει τον παίκτη, θα πρέπει να τα βρει με τους Βέλγους, οι οποίοι από την πλευρά τους θα πρέπει να καταβάλουν στην ΑΕΚ τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι. 

Την ίδια στιγμή, οι Μάνταλος και Μπακασέτας φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Ο Μάνταλος φέρεται να ενδιαφέρει τη Γουέστ Χαμ, η οποία αναμένεται να προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον προσεχή Ιανουάριο. Η αγγλική ομάδα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα παίκτη και το περασμένο καλοκαίρι, όταν πρόσφερε δυο εκατομμύρια ευρώ, για τον δανεισμό του παίκτη και άλλα έξι εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι, εφόσον αποφάσισε να τον αποκτήσει. Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως θα δώσει τη συγκατάθεσή της για την παραχώρηση κάποιου παίκτη, μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.