Ποιος είδε τον Σκόουλς και δεν τον φοβήθηκε!

Ο Πολ Σκόουλς ξεσπάθωσε και τα "έχωσε" σε Πογκμπά, Σάντσες και Λουκάκου

Ο Πολ Σκόουλς είναι ένα ιερό τοτέμ για την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας αποτελέσει ένα υπερπολύτιμο γρανάζι της μυθικής ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργιουσον. Στα 43 του, συνεργάζεται σαν σχολιαστής με την BT και φυσικά δεν παύει να μένει μακριά από τους κόκκινους διαβόλους. 

Τα τελευταία του σχόλια ήταν καταιγιστικά και άγγιξαν την καλοπληρωμένη τριάδα των Σάνστες, Πογκμπά και Λουκάκου, οι οποίοι κοστίζουν ένα εκατομμύριο λίρες την εβδομάδα!

Για τον Αλέξις Σάντσες ανέφερε: “Δεν τον έχω δει ποτέ σαν παίκτη της ομάδας. Είναι ένας εγωιστής, ο οποίος αγωνίζεται για τον εαυτό του. Θεωρώ πως δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε, ειδικά με αυτές τις απολαβές. Πως μπροούμε να τον ξεφορτωθούμε, με τα χρήματα που παίρνει; Θεωρώ πως τον αποκτήσαμε, απλά για να μην το κάνει η Μάντσεστερ Σίτι”.

Για τον σταρ της επιθετικής γραμμής, Ρομέλου Λουκάκου, είπε: “Δε νομίζω πως μπορούμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο με τον Λουκάκου. Το παιχνίδι του εκτός περιοχής δεν είναι ικανοποιητικό. Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει αρκετά, αν και είναι νέος ακόμα και έχει πετύχει πολλά γκολ. Είναι ταχύς και δυνατός, αλλά είναι ένας από τους πολλούς παίκτες της ομάδας που δεν έχουν αυτοπεποίηθηση”. 

Για τον Πολ Πογκμπά ο Πολ Σκόουλς ήταν σαφής: “Ο Πογκμπά διαθέτει κάποια σπουδαία στοιχεία στο παιχνίδι του. Έχει τρομερή ντρίμπλα, πάσα και άγγιγμα της μπάλας. Όμως κάνει απίθανα πράγματα, αλλά στα επόμενα πέντε λεπτά μπορεί να κάνει τραγικά λάθη, σαν να έχει σβήσει το μυαλό του. Είναι κάτι που δεν είχε δείξει στη Γιουβέντους, όμως εκεί ήταν μικρότερος σαν μέγεθος. Ήταν μέλος μιας μεγάλης ομάδας, όμως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει προφανώς κάποιον να τον ελέγξει, όπως στο Τορίνο”.    

Ο Πολ Σκόουλς έκλεισε με αναφορά στους Αντονί Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ. “Είναι δύσκολο γι’ αυτούς να χτίσουν αυτοπεποίθηση, καθώς αγωνίζονται για ένα ματς και μένουν στον πάγκο για τα επόμενα τρία ή τέσσερα. Είναι πολύ ταλαντούχοι, αλλά με τρομάζει η πιθανότητα να μεγαλουργήσουν σε έναν άλλο σύλλογο!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.