Πάντελιτς: “Ανανεώνω…”

Ο Μάρκο Πάντελιτς, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sportski Zurnal πως έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκο Πάντελιτς, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sportski Zurnal πως έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. «Έχουμε πολύ καιρό που έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και έχουμε δώσει τον λόγο μας. Εγώ έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο ότι θα μείνω και θα κάνω μια συνεργασία για πολλά χρόνια» είπε,

Και πρόσθεσε: «Όλη η Ευρώπη ξέρει ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του. Έτσι κάνω σε όλη μου τη ζωή και έτσι κάνω και τώρα. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τον Ολυμπιακό. Έδωσα τον λόγο μου στον πρόεδρο ότι θα μείνω ακόμη και όταν είχα προτάσεις ότι θα φύγω. Πιστεύω στον πρόεδρο, είναι σωστός και κρατάει τον λόγο του».

Ο Πάντελιτς υποστήριξε ότι «το μόνο που μένει είναι να υπογράψουμε το συμβόλαιο. Όταν γυρίσω στην Αθήνα όλα θα τελειώσουν. Τώρα το μόνο που έχουμε τελειώσει είναι το πρωτάθλημα και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε την μέρα που χτύπησα». Τόνισε δε πως «είναι θέμα χρόνου και πότε θα με καλέσει. Στο μυαλό μου το μόνο που υπάρχει είναι η ομάδα να πάει μπροστά και να κερδίζει τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα και να γράφουμε ιστορία στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.