Πετρόπουλος: «Τα αποδυτήρια πρέπει να είναι… αεροστεγή»

Ο Κώστας Πετρόπουλος υπογράμμισε πως το πρώτο που θα πρέπει να βελτιωθεί στην εθνική Ελλάδος είναι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.
30/09/2017 • 14:08
Ο Κώστας Πετρόπουλος
  • shares
Ο Κώστας Πετρόπουλος υπογράμμισε πως το πρώτο που θα πρέπει να βελτιωθεί στην εθνική Ελλάδος είναι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως θα πρέπει τα όποια προβλήματα να λύνονται εντός εθνικής και να μη βγαίνουν προς τα έξω. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο παρατσοκλι «Νουρέγιεφ», το οποίο τον συνόδευσε στην καριέρα του. Ο τεχνικός διευθυντής του Έσπερου Πατρών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε: 

Για την πορεία της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ: 
«Όταν μιλάνε πολλοί τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τα αποδυτήρια πρέπει να είναι… αεροστεγή να μην βγαίνουν έξω όσα συμβαίνουν μέσα σε αυτά». 

Για την επικράτηση επί της Γιουγκοσλαβίας στους Μεσογειακούς αγώνες του ΄79: 
«Πολύ σπουδαία νίκη. Είχαμε κερδίσει τους Γιουγκοσλάβους που είχαν εκπληκτική ομάδα τότε. Γυρνούσαμε στο ξενοδοχείο με τα πόδια και ο κόσμος μας ακολουθούσε. 

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: 
«Ήταν τρομερός ο Παναγιώτης Γιαννάκης τότε. Πριν την Αμερική ήταν ένα παιδάκι όπως όλοι μας. Γυρίζοντας από εκεί είχε βάλει όγκο και είχε δυναμώσει, κάτι που τον βοήθησε να ξεχωρίσει». 

Για τους πολλούς τραυματισμούς που υπέστη στην καριέρα του: 
«Τότε η προπόνηση δεν ήταν τόσο επιστημονική όπως τώρα. Πλέον εντοπίζουμε τις αδυναμίες του κάθε αθλητή και τις βελτιώνουμε». 

Για το παρατσούκλι Νουρέγιεφ: 
«Το Νουρέγιεφ μου το έβγαλε ο Γιάννης Αντωνόπουλος και το πήρανε οι υπόλοιποι και το... αποθέωσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2018 • 08:08

19/09/2018 • 10:52