Η 11άδα των 700 εκατομμυρίων ευρώ (photo)

Κι όμως οι κύριοι που θα δείτε παρακάτω θα στολίζουν τον πάγκο των εθνικών τους ομάδων.

Τι κι αν σύμφωνα με το Trasfermarkt, κοστολογούνται συνολικά με πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ; Αποτελούν τους αναπληρωματικούς σπουδαίων συμπαικτών τους και κάποιοι ίσως δεν πατήσουν ούτε δευτερόλεπτο το ρωσικό χορτάρι σε επίσημο αγώνα των ομάδων τους.

Τερματοφύλακας  

ΤΕΡ ΣΤΕΓΚΕΝ (60 εκ. ευρώ)
Τι κι αν οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο; Ο Λεβ ήταν ξεκάθαρος, βασικός στην Γερμανία θα είναι ο Νόιερ. 

Τριάδα στην άμυνα
ΑΖΠΙΛΙΚΟΥΕΤΑ (40 εκ.ευρώ)
Με Ράμος και Πικέ βασικούς και αναντικατάστατους, ο καλύτερος παίκτης της πρέμιερ λιγκ θα γυαλίζει τον πάγκο, αν και θα αποτελεί πολυτέλεια για τον Ιέρο και την Ισπανία.

ΜΑΡΚΙΝΙΟΣ (55 εκ ευρώ)
Τιάγκο Σίλβα και Μιράντα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καθοδηγούν την άμυνα της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα ο νεαρός αμυντικός της Παρί να περιμένει κάποιον τραυματισμό ή κάποια τιμωρία για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΕΡΝΑΝΤΕΣ (35 εκ. ευρώ)
Αν και οι Ισπανοί τον ήθελαν σαν τρελοί, διάλεξε να παίξει στη χώρα όπου γεννήθηκε. Το παλεύει μέχρι τελευταία στιγμή και ίσως καταφέρει να πετάξει έξω από τη βασική 11αδα τον Μεντί.

Τετράδα στη μεσαία γραμμή

ΝΤΕΜΠΕΛΕ (80 εκ. ευρώ)
Αποτελεί πολυτέλεια για τον Ντεσάν και πολλά εξαρτώνται από το σχήμα που θα αποφασίσει να παρατάξει ο Γάλλος τεχνικός. Θα παλέψει με  τον Τοβέν, τον Φεκίρ και τον Εμ Μπαπέ για το χρόνο συμμετοχής του.

ΓΚΟΥΝΤΟΓΚΑΝ (40 εκ. ευρώ)
Με Κρος και Κεντίρα να έχουν πάρει τις φανέλες σπίτι, ο Γκουντογκάν θα πρέπει να περιμένει τις ευκαιρίες του ερχόμενος από τον πάγκο.

ΣΑΟΥΛ (70 εκ. ευρώ)
Ο πρώτος σκόρερ του ευρωπαϊκού κάτω των 21, είναι σχεδόν απίθανο να βρει θέση βασικού. Όσο κι αν ο Λοπετέγκι παλιότερα και ο Ιέρο τώρα τον πιστεύουν, ο ικανότατος Ισπανός σκόρερ θα βλέπει τη σέντρα από τον πάγκο.

ΑΣΕΝΣΙΟ (75 εκ. ευρώ)
Ικανότατος game changer που λένε και στο χωριό μου, ο Ασένσιο ερχόμενος από τον πάγκο μπορεί να αλλάξει το ρυθμό και την εικόνα μιας αναμέτρησης.

Τριάδα στην επίθεση

ΝΤΙΜΠΑΛΑ (110 εκ. ευρώ)
Με τον Μέσι παρόντα είναι δύσκολο ο Ντιμπάλα να βρει θέση βασικού. Άλλωστε και ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι καλύπτει τον ίδιο χώρο με τον τεράστιο Λέο.

ΦΙΡΜΙΝΟ (80 εκ. ευρώ)
Αν και προέρχεται από την κορυφαία σαιζόν στην καριέρα του με 27 γκολ και 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς παίρνει το χρίσμα του βασικού.

ΙΓΚΟΥΑΪΝ (60 εκ. ευρώ)
Ο Σαμπάολι άφησε έξω τον Ικάρντι για χάρη του, αλλά δε γίνεται να μη βάλει στην 11αδα τον Αγκουέρο. Οι τρεις χαμένοι τελικοί πάντως έχουν πεισμώσει τον Ιγκουαϊν που θέλει να αποδείξει πράγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.