Κοκόσκοφ: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τη Σλοβενία και έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του.
Θωμάς Ναλμπάντης
18/09/2017 • 09:36
Οι παίκτες της Σλοβενίας
  • shares
Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τη Σλοβενία και έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης έκανε λόγο για μια σπουδαία ημέρα για το μπάσκετ της Σλοβενίας.

Αρχικά, ο Κοκόσκοφ δήλωσε: «Δεν είχαμε ευκαιρία να μιλήσουμε. Απλά απολαμβάνουμε τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο προπονητής, αλλά το ποιος θα παίζει είναι πιο σημαντικό».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι απίστευτη μέρα για το μπάσκετ της χώρας. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Είχαμε τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο. Προσπαθήσαμε να μείνουμε προσηλωμένοι στο γήπεδο και δεν ήταν εύκολο. Μείναμε συγκεντρωμένοι, δεν αλλάξαμε την προετοιμασία και την προσέγγιση που μας οδήγησε ως εδώ. Μείναμε στη φιλοσοφία μας, παίξαμε έξυπνα, σαν ομάδα και με καρδιά. Είναι το τέλειο το 9-0 και το χρυσό μετάλλιο. Όλα τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες. Είναι η ομάδα τους. Εγώ απλά έπαιρνα τις αποφάσεις. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και τους συνεργάτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο