Μοζγκόφ: «Η νίκη χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ υπογράμμισε πως η Ρωσία έχασε τον αγώνα με τη Σερβία, λόγω της κακής εμφάνισής της στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/09/2017 • 13:52
Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ
  • shares
Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ υπογράμμισε πως η Ρωσία έχασε τον αγώνα με τη Σερβία, λόγω της κακής εμφάνισής της στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Σέρβος σέντερ συμπλήρωσε πως ήταν δύσκολο για την ομάδα του να καλύψει τη διαφορά, που είχαν πάρει οι Σέρβοι. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η Ρωσία θα τα δώσει όλα για το χάλκινο μετάλλιο.

Χαρακτηριστικά, ο Μοζγκόφ δήλωσε: «Πιστεύω πως πληρώσαμε το πρώτο ημίχρονο. Δεν θα πω ότι δεν είχαμε πάθος, αλλά σίγουρα δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση και δεν αμυνθήκαμε όπως θα έπρεπε. Δεχτήκαμε 48 πόντους και βρεθήκαμε πίσω με μεγάλη διαφορά. Το παλέψαμε, πλησιάσαμε πολύ, αλλά κάποια λάθη και κάποια άστοχα σουτ δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε την ανατροπή. Είχαμε και το πρόβλημα του Κουλάγκιν που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο και να μας βοηθήσει. Φυσικά τώρα πρέπει να εστιάσουμε στον μικρό τελικό. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας και θα παλέψουμε για το χάλκινο μετάλλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.