Κιριλένκο: «Θα ήταν θαύμα να κερδίζαμε»

Ο Αντρέι Κιριλένκο παραδέχτηκε πως η Σερβία ήταν καλύτερη στον ημιτελικό με τη Ρωσία και πως δίκαια πήρε την πρόκριση στον τελικό.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/09/2017 • 08:48
Ο Αντρέι Κιριλένκο
  • shares
Ο Αντρέι Κιριλένκο παραδέχτηκε πως η Σερβία ήταν καλύτερη στον ημιτελικό με τη Ρωσία και πως δίκαια πήρε την πρόκριση στον τελικό. Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας τόνισε πως η χώρα του μπορεί να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Ισπανία.

Ο Κιριλένκο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αντάξιο των μονομαχιών μεταξύ Σοβιετικής Ένωσης και Γιουγκοσλαβίας στο παρελθόν. Η Σερβία άξιζε τη νίκη. Αν καταφέρναμε να γυρίσουμε το ματς στο τέλος θα ήταν θαύμα. Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε πολλές φορές στο ματς. Δεν έφτανε αυτό για τη νίκη, αλλά παλέψαμε. Τώρα θα παλέψουμε για το χάλκινο. Όλοι ήθελαν πριν το τουρνουά να παίξουμε με την Ισπανία και τώρα θα τη συναντήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία